Cuma, Mayıs 01, 2020

Dieci Milk Protein Cream






Günaydın!

Nasılsınız? Bugün yine farklı bir ürün konuğumuz. Karşınızda Dieci Milk Protein Cream 

Yani tüm saç tipleri için saç bakımı&koruma geliştirilmiş süt proteinli kremsi köpük. Daha önce bir başka markadan benzer sayılabilecek bir ürün kullanmıştım ...

Dieci'nin sizlerle pek çok ürününü paylaştım. Şampuan, maske ,saç serumu,spreyler,fön suyu
Lütfen hepsini teker teker blogdan okuyun. Belki bir nebze yardımcı olurum :) Çünkü emek dolu hepsi. 

Dieci Milk Protein Cream ise tüm saç tipleri için saç bakımı&koruma geliştirilmiş süt proteinli kremsi köpük.  Daha önce bir başka markadan benzer sayılabilecek bir ürün kullanmıştım ...
Süt proteini içeren ürün, yoğun nemlendiren,saçları besleyen, sürekli tarama veya işlemler sırasında yıpranan kurumalara ve kırılmalara yönelik koruma sağlamaya hedefli. Ayrıca düzleştirici, fön makinesi saçları yıpratıyor hepimizin bildiği gibi. Her ikisinin de zararlarından korunma için de saçları nemlendiriyoruz, bu köpüğü yapacağımız işlem öncesinde kullanıyoruz. 

Ürünü temiz ve hafif ıslak saçlara uyguluyoruz. Ürün saçlarınızı kolaylıkla kavrıyor,saçlarınız kolayca şekilleniyor. Ekstradan bir ürüne ihtiyaç duymuyorsunuz. 

İlk izlenimim saçları ağırlaştırmayan, hafif sprey etkisi veren bir ürün. Kokusunu çok sevdim, öyle yakıcı bir kokusu yok. Tek pompa az gelebiliyor, ikinci defa köpük alıyorum. Düzleştiriciyi bu ara çok seviyorum. Nadir çıkıyorum dışarı ama düzleştirici kullandığımdan beri saçlarımla daha az uğraşıyorum. Köpük sanki düzleştirme işlemini de kolaylaştırdı :) Gerçekten. Elektriklenme daha azaldı, kırılma daha azaldı. 

Ürün içinde paraben ve türevleri yok,sert alkol yok. Sles,Sls yok. Çok zararlı bir içeriği yok. 

Şişesi kocaman :) Mor ambalajı çok şeker. 200 ML. İtalya'da formulize edilen ürün şirketi, Kocaeli menşeili bir marka. 

Siz böyle bir ürün kullandınız mı?

İlk post bu şekilde olsun

Sevgiler

Kübra 

:) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder