Pazar, Mayıs 17, 2020

Tabby Star Göz Kremi -1 ( Tabby Star Paketi )







Yeniden selamlar nasılsınız?

Bugün size enfes bir üründen bahsedeceğim Tabby Star göz kremi.

Tabby star göz kremi, içeriğinde at kestanesi, üzüm ekstraktı,sarmaşık, kayısı çekirdeği yağı, shea yağı,allatoin, hyaluronic asit, vitamin e olan su bazlı bir kremdir. Kremin içinde cilde zarar veren hiç bir madde yok. Alkol,paraben,SLS,SLES vb. 

Size çektiğim videoda ,ayrıca her gün cildimin temizliğinde kullandığım probiyotik köpük var, ( uyguladığım mikrofiber bez) haftada 3 gün kullandığım kil maskesi var, her gün temiz cilde kullandığım Glam serum var ve bu  serumu temiz cildime,boynuma iki pompa alıyor,uyguluyorum ( yeryüzünün en güzel serumu bence) sonrasında ise Tabby Star göz kremi var ve göz altlarıma sürüyorum. Günlük bakımım tamamlanmış oluyor. Bu ürünler Ozonlabs bünyesindeki Tabby Star Paketi'nde yer alıyor bir de  bunların haricinde pakette spirulina tozu da mevcut. Onu da sizlere anlatmış ve beraber maske yapmıştık. Ayrıca bulunan her ürünün detaylı yazıları da blogda mevcut. 











(1. foto: Mayıs 2019- 2.foto : Haziran 2019-& 3.foto Mart 2020 )

 Bu videoda görüldüğü üzere, günlük bakımım sonucunda cildim derinlenmesine temizleniyor, karma cilde göre nemlendirme yaşamış oluyorum. Göz altlarımdaki morluklar Bu süreçte sizlerle ürünlerin detaylı yazılarında cildimdeki süreci yazmıştım. Tabby'nin 2.postunda ise ürünün tüm detaylarını anlatacağım. 



Sizler nasıl buldunuz rutinimi? 

Çok merak ediyorum yorumlarınızı


İkinci postta görüşürüz


Sevgiler

Kübra 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder