Salı, Ağustos 18, 2020

Ozonlabs Ürünleri 2. Post






Yeniden selamlar...Bugun Ozonlabs Ürünleri Post 2 ile karşınızdayım. Bu postta markanın 2 ürününden bahsedeceğim.

1- Ozonlava Bentonit Clay-Kil Maskesi: Benim için bildiğim,denediğim en iyi maske diyebiliriz. İçeriğinde montromolit oranı olan ve probiyotik esasına dayalı volkanik tüfü içeren maske,hücrelerin çalıştırılmasında,mikro dolaşımın hızlandırılmasında kullanılır. İçeriğinde zararlı denilen hiç bir madde,yapı yok.

AB onaylı laboratuarlarda test edilerek üretilen volkanik maske,cilt lekeleri üzerinde, sivilce lekeleri üzerinde başarılıdır. Önce diyelim,bu maskeyi her cilt tipi kullanabilir. Maskeyi geçen sene Larcencielblog sayesinde tanıdım. O zamanda süreç şeklinde sizlerle paylaşmıştım.

Benim hep sorunum siyah noktalarla oldu. Cildimi neredeyse çitileyen bir insanım. Bu maskeyi kullandığımdan beri siyah nokta sorunum minimuma indi. Haftada 2 defa uyguluyorum. Karma ciltli biri olduğum için,okuyan bilir,maskeyi 15 dakika bekletiyorum. Cilt tipinize göre maskeyi uyguluyoruz. Soda ile yüzünüzü yıkayarak yine maskeyi uygulayabilirsiniz.

Maske,sebum dengesi sağlamada mükemmel. İlk uyguladığınızda da fazla yağı alıp götürüyor. Cildiniz daha az yağlanıyor. Sürdüğünüzde biraz kaşıntı,biraz irrite olabiliyorsunuz. Bu cildinizdeki hücrelerin çalıştığını gösteriyor. İnce bir tabaka halinde spatula ile sürebilirsiniz.

Cildi arındırmak ve sakinleştirmek, kullanılacak serumlara zemin oluşturmak için bir süreç anlatacağım size.

Cildimizi yoruyoruz. Sürekli makyaj yaparak, farklı işlemler uygulayarak, kimyasallar kullanarak cildimiz yoruluyor. Derinlemesine temizlemek için,deformasyonlardan kurtulmak için 72 saatlik bir süreç yapıyoruz.

3 gün boyunca,sabah akşam sadece maske yapıyoruz. Böylece cildimiz tüm kimyasallardan arınıyor,makyaj kalıntılarından kurtuluyor. Bu süreçte makyaj yapmıyoruz, başka ürün kullanmıyoruz. Süreç sonunda cildinizin hafiflediğini hissediyorsunuz. 72 saat sonra ilk adım olan O3RSS seruma zemin hazırlıyoruz. Cildinizde akne var ise maskeyi sabahları uygulamaya devam ediyoruz. Maske içinde var olan sülfür ve probiyotik cildi gün içindeki çevresel etmenlerden koruyor.

Maske bir süre sonra cilt lekelerinizi açtığınızı gözlemleyebiliyorsunuz. Herhangi bir negatiflik yapmıyor. Ayrıca ürünü göz altı morluklarında da kullanabiliriz. Bunu da geçen sene de sizlere yazmıştım.

Maske tek olarak ve setler içinde Ozonlabs bünyesinde yer alıyor.



2- Ozonlabs Black Obsidian Roller' a gelelim... Ürün çıktığı gün aldım diyebilirim :)) Balasu Hanım ve ekibine güvenim sağlam. Obsidian roller,obsidian taşı cam görünümündedir. Ergimiş durumdaki magmanın soğumasıyla meydana gelen bir volkanik üründür. Obsidian taşı kan dolaşımını hızlandırır, ürünlerin cilde kolayca emilmesine yardımcı olur.Ben rollerı yüzümde,ayrıca boynumda da kullanıyorum. Oldukça güzel masaj yapılabiliyor diyebilirim.  Obsidian roller 2 başlığa sahiptir. Büyük başlığı cilt için, küçük başlığı da göz çevresi için kullanıyoruz.

Volkanik maskeyi sürdükten sonra özellikle burun ve çenedeki siyah noktaların üzerinde rollerı gezdiriyoruz, dolaşımı hızlandırıyoruz, sonrasında rollerı ve cildimizi temizliyoruz. Etkisi oldukça iyi oluyor diyebiliirm.

Temiz cilde Glam uyguluyoruz,daha sonra roller ile masaj yapıyoruz. Glam cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve Glam rollerın görevini devralıyor.

Yine temiz cilde O3RSS serumu uyguluyoruz, Roller ile masaj yapıyoruz. Bir iki pompa serumdan sürün ve roller ile masaj yaparak serumu uyguluyoruz. O3RSS serumu sizlere detaylıca anlatmıştım.

Obsidian Roller'ı soğuk olarak kullanabiliriz. Buzluğa koyabiliriz. Bir zarar görmez. Ürünü kullandıktan sonra kolayca sabunlu su ile temizleyebiliyoruz.

Obsidian Roller'ı Ozonlabs bünyesinde tek olarak bulabiliriz.



Bu post da böylece sona eriyor... Her iki ürünü de denemenizi isterim...

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

Kübra




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder