Cumartesi, Şubat 13, 2021

Oriflame Discover Parisian Lights duş jeli.

 Herkese selam... Neler yapıyorsunuz? Ben size anlatmaya devam ediyorum. Bu sefer karşınızda Oriflame Discover Parisian Lights duş jeli...

Oriflame ile tanışmamın üstünden 9 ay geçti ve paylaştığım onca yazı ve ürün var. Bir kolonya ile başlayan serüven, duş jelleri,rujlar, denediğim peelingler ile devam etti. Yazılarımı okudunuz mu? Blogda gezerseniz hepsine dair pek çok detay bulursunuz. Duş jelleri için sizlere dünya kadar önerim var. Rujları denemeye devam ediyorum,hepsinden de çok mennunum ayrıca, bence bir kişi ruj denesin. Oldukça uygun fiyatlarıyla misss gibi kullanım. 

Oriflame katalogları her ay yenileniyor. Şöyleki katalog bana ulaştığında önce kabataslak bakıyorum. Daha sonrasında ise inceliyorum, bir önceki ayla bile karşılaştırdığım oluyor. Seviyorum incelemeyi çünkü. Özellikle her ay bir duş jeli deniyorum ki, teker teker karşılaştırdığım bile oluyor. 250 ml,500 ml,750 ml boyutları var. 250mllikleri daha çok almışım şimdi bakınca. Daha büyükleri de yazın almıştım. Ne de güzeldi hepsi.

Parisian Light benim Oriflame Şubat Katalogundan seçtiğim,  muhteşem ambalajıyla odunsu misk, narenciye, yasemin karışımı çok güzel bir kokuya sahip bir duş jeli. Yani size yeni bir duş jeli getirdim anlatmaya. İlk kokladığınızda narenciye kokusu burnunuza geliyor. Çok severim. Oldum olası mandalina,portakal,turunçgil, greyfurtu çok severim. Diğer kokular ise detaylıca kullandığınızda direkt burnunuza geliyor. Siz duş jeli kullanıyor musunuz?

Parisian Light Şanzalize görüntüsüne sahip ambalajıyla oldukça da şık. Aslında duş jellerinin böyle teker teker kapsamlı şekilde başka bir görüntüye sahip olması, satış açısından ne kadar güzel. Yazın da orman fotograflarıyla dolu şişeleri merak edip almıştım. Bunu da çok beğendim. Kapağı klasik Oriflame markasına özgü bir kapak. Mis gibi kolayca kitleniyor. İstediğiniz gibi açılıyor. Yanınızda da kullanacağınız, kalacağınız yerde taşıyabilirsiniz. 

Siz Oriflame'deki duş jellerini biliyor muydunuz?

Almak ister misiniz?


Yorumlarınızı bekliyorum

Kübra 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder