Perşembe, Aralık 02, 2021

Ozonlabs Baby Wash Bebek Şampuanı

 

Herkese selamlar!

Nasılsınız? Çok yoğun bir dönemden geçiyorum ve yazılarıma hız kesmeden devam ediyorum. Bu süreçte sizlerle daha çok ürün anlatmaya devam ediyorum. Bakalım daha neler anlatacağım. Çok uzun süredir yazmak istediğim bebek şampuanını sonunda bitirdim: Ozonlabs Baby Wash Bebek Şampuanı.

Bu şampuan, bebeklere vücut yıkamada da kullanıyoruz. Şampuan bebeklere özgü olmasına rağmen, ben çok severek kullandım. İçeriğinde alkol, SLES,SLS,silikon,paraben,parfüm yok. Yani tertemiz,gönül rahatlığıyla bebeğinizde kullanabilirsiniz. Saçlarımı tertemiz yaptı, asla yıpratmadı ve temiz kozmetik adına çok başarılı bir ürün oldu. Saçlarıma kolayca uyguladım,kolayca taradım,istediğim gibi şekillendirdim. E vitamini saçları nemlendiren,kurumayı önleyen ve besleyen bir vitamin bunu çok yakından biliyoruz. 

Aloevera, şifa bitkisi dediğim bir bitki. Gerçekten asla unutmayın aloeverayı, cildi besler,korur,PH dengesini sağlar, kafa derisini temizler. Bitkinin jelini ağrı kesici olarak kullananlar bile var,ben de lokal akne için kullanıyorum,çok yürüdünüz diyelim,kaslarınıza sürün derim. Aloevera,ayrıca saçları diplere kadar temizler ve irrite olan tüm saç derisinin dengeli olmasını sağlar. Lesitin ise saçları dış etkenlere karşı korur,ipek gibi saçlar için destek olur. Vücudumda kullandım,ancak kıyamadığımdan daha çok saçlarıma kullandım. 

Temiz kozmetik alanında çok başarılı olan Ozonlabs'ın sizlerle onlarca yazısını paylaşmıştım. Bu bebek şampuanının da bu ilk postu olsun. 

Kullanmaya devam edelim.

Sevgiler

Kübra 






Ambalaj da on numara. 

Alovera şampuanı var ya o efsane, aynı içeriğe sahip bir şampuan bu. Bu yüzden aynı içeriği sizlerle detaylıca bir kere daha paylaşıyorum. 

Aqua,su ile giriş yapıyoruz. Cocamidopropyl betaine, hindistan cevizi yağından elde edilen zarar vermeyen bir yapıdır(ölçüsü vardır). PEG 120 Methyl Glucoside Diolate, pek çok kişisel kremde, kas gevşeticide yer alan bir yapıdır. Sodium Cocoamhocetate ve  Polysorbate 20,pek çok kişisel bakım ürününde yer alan, cilt temizleyicileridir. Cocoglucoside'e geldiğimizde glikoz ve yağ asidinden oluşur. Organik ürünlerde yer alır. Glyceryl Oleate, saç lipitlerinin,deri lipitlerinin parçasıdır. Şampuan,duş jellerinde yer alır. PEG 7 Glyceryl Cocoate, hindistan cevizi yağından hazırlanan,suda çözünen yumuşatıcıdır, pürüzsüz,yumuşak cilt hedefler. Pek çok şampuanda,kremde, nemlendiricilerde, sabunlarda yer alır. Polyquaternium 7, glikoz ve yağ asidinden oluşur. Sodium Caprylate, organik ürünlerde yer alır. Propanediol düşük dozlarda kullanılan,nemlendiren bir bileşendir. Citrc Acid halk arasında limon tuzu olarak da kullanılan organik bir bileşendir, temizleme amaçlı kullanılır. Benzoic Acid uygun kullanımında asla zararı olmayan bir yapıdır. Sorbit Acid,organik bir asittir. Aloe Barbadensis Leaf Citrate, sarısabır dediğimiz taze yaprakların parçalanarak suyunun çıkartıldığı aloeveradır. Detaylı anlatacağım, saç derisine destek bir bitkidir :) Tocopherol, E vitamini ekstresi olarak görev alan bir yapıdır, buğday tohumunda mevcuttur. Hydrogenerated Palm Glycerides Citrate,yumuşatıcıdır,bitkiseldir. Lesitin, hayvan ve bitkilerdeki yağ asididir. Cilt ve saç sağlığında yer alır. Ascorbyl Palmitate, C vitaminin diğer adıdı, cilt ve saç bakımında önemli yer tutar. Görüldüğü üzere, içeriği oldukça iyi.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder