Pazartesi, Mayıs 18, 2020

Norwegian Health Omega-3 Balık Yağı İçeren Sıvı Takviye Edici Gıda




Selam! 


Zor günler devam ediyor. Karantina devam. Dışarı maske ile çıkıyoruz,alışverişte üstüne siper ekliyoruz,kalabalık yerlere gitmiyoruz, dostlarımızı,akrabalarımızı özledik açıkçası. Her gün annem başka şeyler öğrenmeye çalışıyor malum bu günlerde vücudumuzu korumak zorundayız. Bugün de sizlere bu üründen bahsedeceğim. Sevgili Lerzan'ın #lerzankaradanli23nisan6yasinda etkinliğinin sponsorlarından biri de bu marka. Marka bize balık yağı takviyesi ve hapı gönderdi. Önceliği bu takviye edici likit forma verdim. 






Ürün içinde balık yağı,stevya, doğal portakal aroma vericisi ve E vitamini mevcut. Stevya şeker otudur .Ayçiçek ailesinden gelir. 

Balık yağı Omega 3 yağ asitleri içeren sağlık için önemli bir yağdır. Öncelikle vücudu hava kirliliğine karşı korur. Gün içinde dış dünyanın zararlı etkilerine karşı savunma mekanizması oluşturur. Kalp krizini önler,kolestrolü düşürür. Bazı kaynaklara göre kilo vermeye destektir. Ancak ölçülü kullanılması gerekmektedir.

Pek çok insan depresyona,dikkat eksikliğine,zihinsel problemlere,hafıza güçlendirmeye yönelik balık yağı kullanmaktadır. Yine ölçülü kullanıldığında,karaciğer yağlanmasını engeller. 

Eklem problemlerini çözmekte destektir. Spor yapan kişilerin takviye olarak aldığı balık yağı vücut bütünlüğünü korur. En büyük desteklerinden biri de çocuklara,çocukların sağlıklı şekilde büyümesini ve gelişmesini sağlar. 

Bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesi, çeşitli hastalıklarının önlenmesinde etkilidir. Böyle bir dönemde bağışıklık sistemini güçlendirmek olası hastalıklara düşman olmak demek. Günde 1 kaşık takviye yeterli. 

Keza, pek çok kaynakta göz sağlığını korumada balık yağı destektir.

Ürünü 11 yaş ve üstü 1 çorba kaşığı, 4-10 yaş arası çocuklar ise 1 tatlı kaşığı şeklinde alır. Şişe üzerinde beslenme referans değerleri yer alıyor.

Ürünün menşei Norveç. Ürün 200 ml. Düzenli kullanılacağını düşünürsek uzun süre gideceğe benziyor. 

Annem kullanmaya devam ediyor. 

İlk izlenimim bu şekilde. Bununla beraber iştah açmadı diyebiliriz.

Unutmayın, bu bir ilaç değildir. Gıda takviyesidir.

Gıda takviyesi hap formuyla devam edeceğiz?

Siz hiç denediniz mi bu tarz ürünleri?




Sevgiler

Kübra



Etkinlik detayları :
#lerzankaradanli23nisan6yasinda


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder