Pazartesi, Nisan 26, 2021

Tensil Kozmetik Mantar Losyonu


Herkese merhaba, 
İyiden iyiye havalar ısındı,yağmur güzel güzel fısıldıyor sanki bugün... Seviyorum yağmuru ama. Biraz zor zamanlar geçirsek de hep umut etmek istiyorum. En güzelini yaşamak istiyorum. Cildimize sahip çıkmalı ve her konuda güzel içerik kullanmamız lazım. Bu ürün %100 bitkisel bir ürün. Gerçekten büyük başarı. Ayrıca ürün patentli. Bu ürün için babam da yardım edecek. E o zaman başlayalım. Karşınızda Tensil Kozmetik Mantar Losyonu,




Markanın en önemli özelliği %100 bitkisel içeriğinin olması. İçerik için buyrun...

1- Herba Chelidoni kırlangıç otudur. Hücre yenilenmesini sağlayan, cilt hücrelerini yenileyen bitkidir. Ciltteki lekeler,sivilceler ve yaralar gibi durumlarda kırlangıç otu yardımcıdır.

2- Plantago Lanceolata, bildiğimiz sinir otu. Apse,çıban,dolama gibi durumda takviyedir. Siğile çok iyi geldiğinden siğil otu da denir. 

3- Citrıs Bergamia: Bergamot otu: İltihap gideren, antioksidan bir bitkidir. Bağışıklığı artırır. Pek çok enfeksiyon tedavisinda kullanılır. Bergamot yağı, depresyon için kullanılan doğal bir antidepresandır. Yağı doğal ağrı kesicidir. Mantar,vitiligo, sedef gibi hastalıklarda kullanılır.

4- Lavandula Angustifolia Flower Extract: Lavanta çiçeği bildiğimiz, en çok aromaterapide kullanılan bir bitkidir. Lavantanın çok faydası vardır. Küçük yanıklarda, böcek ısırıklarında, antiseptik ve antienflamatuar etkisi vardır. Cilde doğal parlaklık verir,canlılık verir,bu bitki ayrıca akne tedavisinde de kullanılır, kremler ve losyonlar içinde mevcuttrur. Kesik,çiziklerde yine lavantayı kullanıyoruz. Depresyon tedavisinde, stres yönetiminde, ter kokusunda etkilidir. Ayak tabanındaki ağrıyı da alabilir. Çok severim lavanta açıkçası. Odama da koyuyorum... 


5- Salvia Officinalis Leaf Extract : Bildiğimiz adaçayı. Tam bir şifa deposudur.A,K,E,C,B3,B9,çinko,kalsiyum,potasyum,bakır mevcuttur. Güçlü bir antioksidandır,cilde çok faydalıdır. Akne tedavisinde kullanılır. Cilt gözeneklerini küçültür, cildi canlandırır. Sedef, mantar ve kaşıntı için kullanılır. Sivilceleri,akneleri azaltır.

6- Viola Odorata Flower Extract: Bildiğimiz menekşe, özellikle menekşe yağını anlatmak istiyorum. Thriş, kızarıklık tedavisinde kullanılır. Pürüzsüzlük,yumuşaklık sağlar. Gözenekleri temizler cilt temizliğinde, cildi kurutmadan arındırarak, gözenekleri küçültür. Sedef, egzama, dermatit gibi hastalıklarda kullanılır. Gerçekten çok başarılı bir bitkidir. Tonik olarak yapıldığında, minik sivilcelerde kullanabilirsiniz.


Bu kağıt gerçekten çok faydalı. Bir leğene ayağı kapatacak kadar su koyuyoruz, 20-25 damla ekliyoruz ve ayaklar yarım saat bekletilecek. Daha uzun da tutulabilir ve 12 saat ayaklarımızı yıkamıyoruz. 

Bu losyon rutin olarak uygulanmalıdır.

Var olan mantar problemi ile ilgili iyileşme olduğunda,yeniden tekrarlanmaması için 4 günde 1 olmak üzere aynı uygulama bir kere daha devam ettirilir.




Ürünü babam denedi, ayağındaki sorunu biraz yumuşattı,biraz azalttı diyebilirim ilk uygulamada.

Tabiki de kullanmaya devam edeceğiz.

Losyon için tıklayın 

Sevgiler

Kübra



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder