Pazar, Nisan 18, 2021

Tensil Kozmetik Nasır Losyonu


Herkese selamlar... Neler yapıyorsunuz? Tam pazar gününe yakışan güzel bir ürün ile geldim.

Konuğumuz Tensil Kozmetik Nasır Losyonu...

İlk defa deniyorum ben de bu ürünü, onun için hem uygularken hem de anlatırken heyecanlandım açıkçası. Baştan diyeyim ürün %100 doğal! Gerçekten böyle ürün azdır.

Ürünü açtığınızda karşınıza bir şişe çıkıyor bir de uygulama ve içeriğiyle ilgili olan kağıdı. Mükemmel bir klavuz olmuş tek sayfa kağıt. Gerçekten. 





1- Herba Chelidonii: Bildiğimiz kırlangıç otu. Kırlangıç otu gelincik familyasından bir bitkidir. İyi bir antioksidandır, akciğeri temizler, bağışıklık sistemini güçlendirir. Kabızlık için oldukça iyidir, karaciğer yağlanması için kullanılır. Cilde faydalarına gelirsek eğer hücrelerin yenilenmesini sağlayan, cildi canlandırmaya çalışan,sivilce gibi durumlarda çözüm bir ottur. Cildin daha sağlıklı görünmesini sağlayan bir bitkidir.

2- Plantago Lanceolata : Bildiğimiz sinir otu. Çeşitli sebeplerden ciltte çıkan apse, çıban,dolama gibi rahatsızlıklarda kullanılır. Ayrıca üst solunum yolu hastalıklarına iyi geldiği bilinir. Siğile iyi geldiği denildiğinden siğil otu da denebilir. Bununla beraber nasır tedavisinde yer alır.Doktor kontrolünde kullanılan sinir otu, akne ve sivilce tedavilerinde de yer almaktadır. Hatta sinir otu ile yapılan toniğin kullanımı cilt temizliği için önemlidir.

3- Citrus bergamia : Bildiğimiz bergamot.Bergamot çok sayıda antioksidan içeren bir meyvedir. Bağışıklık sistemini güçlendirerek kalp damar sağlığını koruyan,yaşlanmayı önleyen, yorgunluk alan,dinç olmasını sağlayan bir bitkidir. Ayrıca antiaging görevi görür,akne izlerini azaltmada kullanılır. Saçlar için güçlendiren, temizleyen bir bitkidir. Yara izlerini azaltır, cildi yumuşatır.

4- Lavandula Angustifolia Flower Extract: Lavanta çiçeği bildiğimiz, en çok aromaterapide kullanılan bir bitkidir. Lavantanın çok faydası vardır. Küçük yanıklarda, böcek ısırıklarında, antiseptik ve antienflamatuar etkisi vardır. Cilde doğal parlaklık verir,canlılık verir,bu bitki ayrıca akne tedavisinde de kullanılır, kremler ve losyonlar içinde mevcuttrur. Kesik,çiziklerde yine lavantayı kullanıyoruz. Depresyon tedavisinde, stres yönetiminde, ter kokusunda etkilidir.

5- Salvia Officinalis Leaf Extract : Bildiğimiz adaçayı. Tam bir şifa deposudur.A,K,E,C,B3,B9,çinko,kalsiyum,potasyum,bakır mevcuttur. Güçlü bir antioksidandır,cilde çok faydalıdır. Akne tedavisinde kullanılır. Cilt gözeneklerini küçültür, cildi canlandırır. Sedef, mantar ve kaşıntı için kullanılır. Sivilceleri,akneleri azaltır.

6- Viola Odorata Flower Extract: Bildiğimiz menekşe, özellikle menekşe yağını anlatmak istiyorum. Thriş, kızarıklık tedavisinde kullanılır. Pürüzsüzlük,yumuşaklık sağlar. Gözenekleri temizler cilt temizliğinde, cildi kurutmadan arındırarak, gözenekleri küçültür. Sedef, egzama, dermatit gibi hastalıklarda kullanılır. Gerçekten çok başarılı bir bitkidir. Tonik olarak yapıldığında, minik sivilcelerde kullanabilirsiniz.

Ürün bir şişe ve şişeyi açtığınızda oje fırçasına benzer bir fırçaya sahip. Avcumun içindeki nasır için kullandım ben. Ellerimi yıkadım, kuruladım, 2 saat sonra fırçasıyla lokal olarak nasırlı kısma 10-15 dakika uyguladım. Avcumun içindeki kısım kabardı, incecik bir törpü ile sıyırdım. 12 saat boyunca su ile temas ettirmedim, akşam 20.00de uyguladım, sabah 08.00de yıkadım elimi. Bu işlemi 2 kere yaptım, ama ayak için 3 kere uygulayın derim. 

Bitkisel içeriği olduğu için asla ve asla yabancı bir madde yok üründe. Gerçekten çok başarılı bir ürün. Avcumun içine dikkatlice uyguladım,malum el derisi ince, ama çok başarılı oldu. Ayak için çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Siz nasıl buldunuz içeriği? 


Sitede detaylıca fiyat listesi ve ürünler mevcut.

Şimdilik bu kadar

Sevgiler






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder