Cuma, Aralık 18, 2020

Therasilk Vücut Losyonu-2





Therasilk Vücut Losyonu'nun ikinci postuyla karşınızdayım. Bu öyle basit bir losyon değil. Cilde bakım yapan,cildi nemlendiren,canlandıran,doğal durmasını sağlayan,ölü hücreleri yok eden, dinç gösteren bir ürün.

Size ilk postta detaylıca anlatmıştım. Şimdi ikinci posttayız. Çünkü ürün bitti. 

Cildi tamir eden bir losyon bu. Özellikle cildi yıpranan biri için çok güzel bir ürün. Stresten cildi sürekli yer yer kuruyan biri olarak cildi çok iyi yumuşatıyor,kuruluğu alıp götürüyor. Ayrıca sivilcelerden müzdarip biri olarak sırtımdaki izlere de iyi geldi diyebilirim. Banyo sonrasında çok güzel masaj yaparak uyguladım. 

İpek proteinini,cildi yenilemesini, beslemesini çok seviyorum. 

Bu ürünün kış soğuğuna,ayaza çok iyi gelebileceğine eminim. Hani bu yıl çok dışarda durmuyoruz, ama akşam işlerim olduğunda boynuma sürüp çıktım. İçeriğindeki sızma zeytinyagı ve E vitamini cildi beslediği için sanki yeniden cildiniz canlanıyor, cildi güçlendiriyor,kırışıklıkları önlüyor.Cilt bariyerini koruyarak, cilt tonunu eşitler. Hücreleri gençleştirir. 

Bu sene sürekli kolonya,dezenfektan derken ellerimiz kuruyup çok kötü hale getirebiliyor. Bir miktar alıp masaj yapa yapa uygulayın. Ellerinizdeki deformasyona, kurumaya iyi gelirken, zararı da gideriyor. 

İçeriği çok güzel.

Bir daha almayı planlıyorum... 

Siz İpek proteinini biliyor musunuz?

Bu ürünü alır mısınız?

Teşekkürler

Kübra 







 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder