Pazartesi, Mart 16, 2020

New Well Derma Cover Liquid Highlighter-04




ve yeniden sizleyim... Karşınızda New Well Derma Cover Liquid Highlighter ...

Yani likit aydınlatıcı... 

Bu ürünü çok sevdim... Neden mi? Haydi inceleyelim...

Aydınlatıcıyı çok kullanıyorum desem olmaz şimdi. Hani ruj,ten ürünü ve pudra haricinde yer yer maskara,kalem unutan benim için aydınlatıcılar bir tık lüks sanki. Olan aydınlatıcılarımı da ya far bazı niyetine, ya far niyetine kullanıyorum ya da allık üstüne uygulama yapıyorum. Bu üründe yine far olarak kullandım,bir de terracotta misali allık&bronzer niyetine kullandım. Highlighterın kullanıldığı yerlere bakarsak biraz dışına çıktım doğru :) Ama elmack kemiklerine, şakak bölgesine deneyin, çok da güzel olur... 




Çok likit ürün insanı değilim. Çok beceremiyorum açıkçası. Ama bu ürünün küçük damlalıklı halini sevdim. Zaten oldukça pigmentli bir yapısı var, bronzer niyetine de 2-3 damla yeter. Ben nasıl mı kullanıyorum,iki üç damla alıyorum yanaklarıma fırça ile dağıtıyorum, gerçekten allık olarak çok sevdim duruşunu. Buğdaydan esmere dönük bir insan olarak yazın bir tık bronzlukla birlikte oldukça şık duracaktır. 






Terracottalara çok benzettim yapısı. Yoğun pigmentasyonu var, kalıcılığı yerinde. Fırçayla iyi dağıttığınız takdirde istediğiniz görüntüye kolaylıkla ulaşacaksınız. Şeftali tonlu bir makyajda, tek bronzer ve rujla, yazın tek bronzer formunda kullanarak, toprak tonlarını sevenlerin ayrıca kullanabileceği;kısacası pek çok kişiye hitap eden bir yapısı var. Ölçülü kullanalım yeter, abartıya hiç hacet yok. Dağıtamazsınız vallahi,yoğun yani .  :) Güzel bir far da oldu bu arada, ışıl ışıl :) 






Almak isterseniz linki ekliyorum, ben severek kullanmaya devam edeceğim

10 üzerinden 9 veriyorum

Oldukça uzun süre gideceğe benzer 

Sevgiler

Kübra 

2 yorum:

  1. Kübiş, ben de far olarak kullanaiblir miyim acaba diye düşünüyordum ki yazını okudum! Yarın baz olarak deneyeceğim kesinlikle!!! Ayrıca bende de allık olarak güzel duracağını düşünüyorum. Yarın hepsini yapayım bari ahahaha :)) Güle güle kullanalım, öperim!!!

    YanıtlaSil
  2. Rengi de harika özellikle yazın düşünemiyorum 😍😍😍😍

    YanıtlaSil