Çarşamba, Şubat 02, 2022

O3RSS Serum 2022-1

 


Herkese selamlar! Şubata da geldik,Ocak sanki 3 ay sürdü yahu. Çok işim gücüm vardı belki de ondan. Yazılarımı güncellemeye devam ediyorum. Karşınızda yılın ilk yazısı ile O3RSS Serum 2022-1 .

Bu serumla tanışalı 3 yıl oldu. İlk yazımı sizlerle paylaşıyorum. Daha sonrasında Glam ve Sepia ile devam etmiştim. Temiz cilde 2 pompa uyguluyorum. Tam mis.

 Ürün içeriğinde Europea Olea, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Rosa Damascena var. Eruopea Olea zeytin yaprağı, pek çok toksinin atılmasını sağlayan,tedavi amaçlı, cildi yenileyen, yara iyileştirici özelliğe sahip. Hatta çayları filan var, bronşit ve sanırım faranjit tedavisinde yer alıyor. Shea Butter, cildi nemlendiren,kırışıkları azaltan bir doğal bir nemlendiricidir. Rosa damascena ise yağlık güldür. 

Gerçek gül suyu, gül yağı bu güllerin distilasyon yapılarak üretilmesinde yer alıyor. Cildi ferahlaştıran, antiseptik özelliği vardır. Yine pek çok hastalığı geçirmek için kullanılıyor. Bu serum degaje bölgesinin yaşlanmasını da önlüyor. Çok seviyorum, özellikle akşamları yumuşacık bir cilt ile çok mutlu uyuyorum.




İlk zamanlar yanağımdaki leke için, tüm yüzümü nemlendirmek için kullanıyordum bu serumu. Şimdilerde ise bu serum ile çok güzel spirulinalı maske yapıyorum. Sizlerle de bir kaç yazı paylaştım bununla ilgili . Harika bir besin deposuna dönüşüyor, çok mutluyum gerçekten. 2 senedir de bu serum ile maske yapıyorum. Bu maske ile cildim besleniyor,derinlemesine temizleniyor,aydınlanıyor. Volkanik maske ve O3RSS ile birleşen spirulina yepyeni hücreler oluşturuyor,cildiniz dupduru oluyor,asla kurumuyor. Yeni yılda yepyeni bir maske yapalım beraber.

 Bu serumu ev kazalarında da kullanıyorum ben, inanmazsınız. Az miktar alıyorum,yanan yerin üstüne uyguluyorum. Acıyı alıyor ve ertesi güne hafiflemiş bir yanık. Bu serumu çatlaklar üzerinde de kullanabilirsiniz,çok seveceğinizi düşünüyorum. 

Ürüne ulaşmak isterseniz buyrun :)


Yazıları güncellemeye devam!

Harika bir ay olsun

Sevgiler

Kübra




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder