Pazar, Şubat 07, 2021

Skinword Laboratory Somon Dna Serum-1

 Merhaba, bugün karşınızda Skinword Laboratory Somon Dna Serum var. Bu ürünü alalı sanırım 2 haftayı buldu ilk postunu yazabilirim.

Öncelikle diyelim bu oldukça hoş ve farklı bir serum. Özel diye tabir edeceğimiz bir serum. Hedef kitlesi daha yorgun ciltler, cansız ciltler. Ciltteki kolajen sentezini uyararak, cilde bakım yapan,cildi besleyen, zarar gören veya tahriş olan cildi kurtarmaya ve cilt matlığını yok etmeye destek veren bir serum. 

Ürünün yetkilisi Eda,ki sağolsun çok destek oldu,yanağımdaki sorunu biliyordu. Ben çenemdeki lekelenmeden çok bahsetmemiştim. Serumları inceledim, o da bilgi verdi ve Somon Dna'da karar kıldım. Bu ürün somon balığı sperminden üretilen bir serum. Zaten kokusu da balık kokusu misali, biraz farklı. Çok alıştım kötü diyemem kokusuna:) İlk irrite edebilir.

Ürünü temiz cilde, yatmadan önce uyguluyorum. Açıkçası 10 dakika dermaroller yaptıktan sonra uyguluyorum ki derinlemesine nüfus etsin. Dermarollerım da ondan aldım. Yazıyı da okuyabilirsiniz. Dermaroller uygulaması ve peşine serumu tampon yaparak uyguladıktan sonra uyuyorum. Sabah uyandığımda cildim sanki yumuşamış bir halde oluyor ve yüzümü yıkıyorum.

İlk diyeyim,çenemdeki lekelerde açılma oldu ve alnımdaki minik leke sanırım düzeldi. Yanağımdaki lekelenme duruyor evet, ama ondan da umutluyum. Zaten onun bir anda geçmesi için mucize bizi bekler olması lazım. Ama ondan da umutluyum ben. Sonrasında bir nemlendirici vs sürmüyorum. Cildim stres,dış etmenler, sürekli bilgisayar kullanımı, can sıkıcı olaylardan dolayı cansız açıkçası ve desteğe ihtiyacım var. Bunun için takviye alıyorum. Güzel yerinde bir karar olmuş. Bir tık daha canlı uyanıyorum sanırım.

En çok yanağımdaki etkisini merak ediyorum ben. Yanağımdaki lekelenme gidebilecek mi? Ambalajı güzel. Pompalı bir başlığa sahip. Bir sefer de iki üç pompa tüm yüzüme yetiyor. Dermarollerı de kullandıktan sonra yıkıyorum tamam. Kendime iyi bir rutin oluşturdum bu serum ve diğer kullandıklarım ile.

İkinci bölümde bakalım neler olacak?

Siz nasıl buldunuz?

Somon DNA'yı biliyor muydunuz?

Sevgiler









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder