Pazartesi, Ocak 11, 2021

Dr Clinic Collagen Intense Cream


Yeniden selam... Nasılsınız? Neler yaptınız? Hızımızı kesmeden devam edelim! Bu seferki konuğumuz Dr Clinic Collagen Intense Cream

Ürün elime ulaşalı sanırım bir ayı devirdik ve ilk postunu hemen yazalım.

Ürün hyaluronik asit ve kolajen desteğiyle birlikte cildi sıkılaştırma,canlandırma ve bir nevi antiaging görevi görme, ciltte nem tutma gibi görevler edinmiş.

Öncelikle daha önce sizlere yazdığım kolajenin önemi büyük hayatımızda.  Özellikle benin gibi zayıflama derdinde olanların, kasları güçlendirmeye çalışanların merkezinde olmalı! Siz de benim gibi 30+ iseniz tamam net artık dikkat lazım. Yaklaşık 3-4 aydır likit formunu içiyorum kolajenin. Kolajen aslında vücudumuzda mevcut olan bir protein. Ancak yaşla birlikte azalınca vucütta sıkıntılar olabiliyor. Cildin elastikiyetliği azalırken, kırışmalar,sarkmalar görülüyor. Tabiki meyve ve sebzelerden alabildiğiniz takviyeyi bir de çok güzel kozmetik ürünlerle,kolajen destek tablet ve hidrolize kolajen formlarıyla birlikte alabiliyorsunuz. Kolajen desteğiyle cildiniz güçleniyor, kırışıklıklar önleniyor,kaslar güçlü olabiliyor,sporunuz kolaylaşıyor ve yüzünüz ışıl ışıl görülebiliyor.

Ürünün bir diğer etken içeriği de hyalüronik asit. Hyaluronik asit ise bugünlerde çok popüler olan bir asit. Yaşlandıkça bu asit seviyesi azalır,ciltte kırışıklıklar oluşur ve canlı görüntü yerini yorgun görüntüye bırakır. Dış takviye olarak alınmalıdır. Günümüzde pek çok kremde mevcuttur. Hatta eklem aşınmaları sonucu oluşan problemlere de destektir. Bu kremde ise cildi nemlendirme amacı ile bulunmaktadır. 

Ürünü temiz cildinize uyguluyorsunuz. Karma ciltli biri olarak çok sıkıntı olmadı açıkçası. İlk böyle mentollü bir havası var. Çok kuru cildim olmadığı için nemlendirmesi bana uygun. Tabiki sıkılaştırması, etkileri için süreye ihtiyacım var. Güzel bir ambalajı var açıkçası. Ben sevdim, az miktarı size yetiyor,jelimsi bir yapısı var. Kalıntı yaşamadım, cilt kolayca emdi, kızarıklık vs de olmadı. Günlük temiz cilde uyguladım. 

Siz nasıl buldunuz?

Yorumlarınızı merak ediyorum. 

İkinci postta görüşelim!

Sevgiler

Almak isterseniz buyrun!









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder